Tips

Tips en richtlijnen voor het onderhouden en verzorgen van extensions

Hieronder vindt u een selectie van tips en richtlijnen die wij onze klanten meegeven om de extensions zo goed mogelijk te verzorgen en onderhouden:

Extensions en wefts hebben extra verzorging nodig omdat ze dit niet meer krijgen via de talgklieren, u dient dus zelf voeding toe te dienen. Wij adviseren Oriofluido verzorgingsproducten, deze bevatten de juiste ingrediënten om de haren in goede conditie te houden.

Nooit serum, conditioner of masker op je hoofd, de boundings, ringetje of vlechtjes smeren, wel op de lengtes en punten. Het stylen van de haren kan met föhn, krultang, stijltang ect., wel oppassen met de boundings deze vervormen of smelten bij hitte!

Voor het stylen altijd oriofluido serum aanbrengen, de serum beschermt de  haren tegen de hitte van apparaten. Het kleuren van extenions en wefts kan, maar wij adviseren het niet omdat ze anders kunnen reageren dan je eigen haar. Was het haar nooit ondersteboven bv voorover gebogen in bad of douche, het water moet altijd van wortel naar punt vloeien,  b.v. staande in de douche of zoals in de wasbak van de kapper, dit om klitten te voorkomen.