Vragen

Veel gestelde vragen

Hoeveel extensions of wefts heb ik nodig

Fijn haar: 75 extensions of 1 -2 wefts
Normaal haar: 100 -125 extensions of 2-3 wefts
Dik haar: 125-150 extensions 0f 4-5 wefts

Hoe lang moeten mijn haren zijn voor extensions en zijn mijn haren er wel voor geschikt?

Uw eigen haar moet ongeveer 15 cm lang zijn minder kan ook maar dat geeft geen garantie op een schitterend resultaat. In principe is er voor elk type haar een gepaste methode, dit wordt duidelijk in het intake gesprek. Wij geven altijd eerijk advies, als het haar niet geschikt is, of er is risico op haarschade zullen wij u dit vertellen.

Hoelang heb ik plezier van mijn verlenging?

De keratine extensions 3 t/m 4 maanden is ons advies , veel salons adviseren 5 t/m 8 maanden maar het gaat ten kosten van je eigen haar . Het zal gaan knopen  boven de bondingen, met als gevolg haarschade! Microwefts worden om de zes weken terug geplaatst met het zelfde haar. Weaving om de 2 maanden ook hier wordt weer hetzelfde haar terug geplaatst.

Zijn extensions slecht voor mijn haar?

Als ze op een correcte en professionele manier worden geplaatst niet. Daarom is een eerlijk advies belangrijk b.v. bij iemand met dunne haren zullen wij nooit 150 extensions plaatsen dit kan het haar niet aan! Elke salon die dit aanraad denkt dan alleen maar aan de portemonnee!

Hoeveel tijd neemt het plaatsen van extensions in beslag?

Ongeveer 3 à 4 uur, de behandeling vindt plaatst in een discrete omgeving.

Mag ik de extensions stylen zoals mijn eigen haar?

Ja dat mag, krullen, stylen en föhnen: het kan allemaal! Maar gebruik wel altijd de oriofludio beschermde olie.

Krijg ik garantie op mijn haren?

U krijgt 2 maanden garantie op de hairextensions. Als er onverhoopt toch een extensions los komt word deze gratis opnieuw geplaatst.

Er is zijn zoveel aanbieders van haren en extensions en zoveel verschillende prijsklassen, waarom voor Extensions4you kiezen?

Voor de prijs verschillen kunnen we heel kort zijn: goedkoop en goed haar bestaat niet! Laat je niets wijsmaken, omdat wij onze haren zelf inkopen en groothandel zijn kunnen wij een topkwaliteit aanbieden aan een goede prijs.

Al onze haren zowel  haarextensions als wefts zijn van uitzonderlijke kwaliteit, waar wij persoonlijk over waken door inkopen te gaan doen. Haren van Extensions4You zijn 100% remy, dit wil zeggen dat alle haren in dezelfde richting liggen.

Heeft u vragen?